Webdesigner inhuren? Dit is wat je mag verwachten:

Let's do this

Persoonlijk advies

Jouw wensen staan op nummer 1. Toch kijk ik er ook met een kritische blik naar. Ik geef je advies over bijvoorbeeld vindbaarheid, leesbaarheid en opmaak.

 

Maatwerk design

Om te weten welke website er bij jouw bedrijf past is het belangrijk dat we elkaar begrijpen. Ik voer daarom een uitvoerig intakegesprek. Daarin krijg ik een beeld bij de doelgroep van je website en welke klanten je wil bereiken. Op basis van jouw eisen en wensen, maak ik een passend en uniek ontwerp. Heb je zelf al in je hoofd hoe je het wil? Helemaal prima! Nog geen idee en wil je liever dat ik met voorstellen kom waar je op kunt reageren? Ook dat kan.

 

Mobiel maken

De smartphone wordt het meest gebruikt, dus is het belangrijk dat jouw website net zo mooi is op de telefoon als op de computer. Het ontwerp dat ik maak past zowel bij gebruik op een desktop als op andere devices.

 

Voortdurend onderhoud

Wees gerust. Na het opleveren van je website sta je er niet alleen voor. Wil je regelmatig een website-update of zijn er kleine aanpassingen nodig? Ik doe dit graag voor je. Wanneer je zelf aanpassingen aan je website wil kunnen doen is dit ook mogelijk.

Ik help jou graag verder!

Deze bedrijven zijn jou voorgegaan